Ce este Social Media Summit?

Omuleții bloggeri!!!

Tot am auzit încă de anul trecut de acest Social Media Summit, eveniment care are loc anual în mai multe orașe mari din România și nu numai, eveniment care adună unii dintre cei mai mari bloggeri și pasionați de acest domeniu. Ei  vorbesc despre companii care se află deja în social media sau care ar trebui să se afle pentru a le ajuta reputația și cel mai important să se facă cunoscută prin intermediul online, fără de care nu se mai poate în ziua de azi :P…doar știți bine că toată lumea vorbește de facebook, twitter, etc, în prezent majoritatea companiilor se promovează pe facebook și ar fi recomandat și pentru cei care încă nu fac asta.

Continuând să vorbesc despre Social Media Summit (că cred că am deviat puțin de la subiect…:P), am găsit multe informații despre ce s-a întâmplat, ce s-a vorbit și așa mai departe, iar fiindcă eu sunt în Timișoara momentan, m-a interesat mai mult ediția de aici. Chiar dacă nu am ajuns anul acesta la acest eveniment, încerc și vreau să particip și eu la anul, m-a făcut foarte curioasă, pare super interesant și cred că ai și multe de învățat din asta. Astfel am găsit un articol foarte explicit despre cum s-a desfășurat Social Media Summit anul acesta la Timișoara, revista BIZ este cea care a prezentat super bine evenimentul și care mi-a deschis ochii să particip și eu la anul.

„La aproape un an după prima ediție (prima prima, chiar!) Social Media Summit a revenit la Timișoara. În cazul în care sunteți curioși despre ce s-a prezentat/discutat, aveți mai jos transcriptul unor notițe luate printre rânduri. Rândul al patrulea, mai exact. 🙂

Sesiunea I, moderată de Marta Ușurelu

În deschidere, Marta Ușurelu ne-a delectat cu o scurtă introducere despre Revista Biz. Este revista la care am avut abonament doi ani, numai de bine despre ea și de la mine! Ea a precizat și cum, în timp, Revista Biz a devenit printul online-ului românesc…”

Citește mai mult

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: