Branding pe frontul de est

Am descoperit o carte interesantă despre branding care sper  să mi-o cumpăr în curând, pe emag e la reducere poate profit de ocazie :-P, oricum am citit niște review-uri și date despre această publicație Branding pe frontul de est by Aneta Bogdan, este:

„O carte despre reputație, împotriva curentului, scrisă de cel mai reputat și mai influent nume în brandingul românesc, după aproape 20 de ani de practică în marketing, comunicare și branding. Cazuistică locală unică de marketing și branding, privirea din interior asupra mediului corporatist și antreprenorial românesc, tonul informal, curajos și nesăbuit de onest — toate fac din aceasta carte o experiență intelectuala și emotională rarisimă în peisajul editorial românesc.

Identitatea ți brandingul sunt forme moderne de a adăuga valoare lumii—dar nu printr-o mască, ci prin armonizarea competențelor proprii cu interesele comunității. Aneta vorbește în carte despre certitudinile teoretice și practice în construcția de brand, dar și despre semnele de intrebare care ascund viitorul.

“Viața noastră ar fi mai lucrativă și, în același timp, mai împlinită și mai aspirațională dacă am înțelege că, după cum brandurile occidentale au ajuns la noi cu mult înainte ca Occidentul să se instaleze în viața noastră, tot astfel brandurile românești sunt cele care vor vesti Occidentului, sperăm cât mai curând, intrarea noastră în rândul lumii.”—Aneta Bogdan.

Cuvântul înainte al cărții este semnat de Wally Olins, părintele brandingului modern.

“Ce este fascinant în efortul pe care buna mea prietena Aneta Bogdan il face de atatia ani este nu numai staruinta de a crea branduri intr-o tara in care brandurile au fost anihilate vreme de cincizeci de ani, ci si faptul ca o face cu asemenea verva, inteligenta si creativitate. Cartea Anetei va ajuta Romania sa contribuie la vitalitatea Europei.”—Wally Olins.” Sursa Goodreads

Am să revin în curând cu opinii proprii despre acestă carte, după ce o citesc!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: