Blogging-ul, carieră de succes

Sunt abonată la newsletter-ul de pe situl Întrefete.ro, site cu articole de gagici, dar nu numai 😛 și am citit recent un articol despre blogging. În ziua de azi se pare că doar prin faptul că scriu acest post pe blogul meu, aș putea face carieră din așa ceva, bine, mai am mult până atunci:P, ideea este că sunt mulți bloggeri care chiar și-au făcut o carieră din această activitate. În articol sunt prezentate trei dintre marile bloggerițe internaționale,  Poppy Dinsey : What Poppy wore, Lisa Sugar: Pop Sugar, Kat Williams: Rock N’roll Bride fiecare dintre ele cu începuturile lor și cum au ajuns la cariera din blogging.

Articolul integral cu detalii despre cele trei bloggerițe și sfaturile despre blogging găsiți aici.

„Alice Nastase spunea că „Internetul e a opta minune a lumii” și nu era departe de adevăr.În România avem și noi câteva bloggerițe celebre, însă evoluția noastră nu se compară cu cea a femeilor din alte tări. Suntem mici, dar dornice de a încerca ceva nou, așa că blogging-ul merită să fie luat în considerare.
Pentru a avea succes trebuie să scrii. Învată câteva elemente cheie despre cum se scrie pentru cititorul de online și înscrie blog-ul tău într-o categorie. Dacă îl faci personal, poți scrie despre orice de la nuntă, la botez și chiar la ce ai achiziționat nou în materie de haine.”

Acestea ar fi primele sfaturi pentru începerea unui blog, astfel am început și eu cu acest blog, cu sfaturi de la domnul profesor de relații publice online, ca orice pr-ist sau începător pr-ist trebuie să lucrăm și online, obligatoriu. Să sperăm că o să fac treabă bună, deocamdată sunt la început.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: