Black Friday

Scoateți banii de la pușculiță și începeți cumpărăturile pe emag și celelalte magazine online, acestea au lansat cea mai mare campanie de reduceri din 2011, pana la 80 la suta reduceri, ce mi-aș dori și eu acum să fi avut mai mulți bani la pușculiță….aș mai avea timp să fac rost de bani până la 5 dimineața când cred că se va inchide campanie, adică până atunci poți profita de super prețurile din Vinerea neagră.

Cred că gândindu-se că se apropie sărbătorile de iarnă au pușcat cu reducerile astea imense, care dau bine chiar dacă e criză. Deja s-au făcut vânzări de milioane de euro. Mai multe despre această nebunie am citit pe site-ul știrilor ProTv și vă postez mai jos și vouă să citiți mai multe, dacă doriți.

„Spargeți pușculița și pregătiți-vă de cumpărături cu reduceri spectaculoase. A început Vinerea Neagră, sau Black Friday, în engleză.

Puterea televizorului s-a văzut și în Vinerea Neagră. La doar câteva minute după ce George Buhnici a dat detalii despre reduceri în cadrul rubricii iLikeIT la Știrile ProTV de la ora 7, serverele au început să pice, iar site-urile emag, evomag sau domo nu au mai putut fi accesate. Reprezentanții emag.ro au spus că au avut și câte 30.000 de vizitatori simultan pe site.

 

Pe emag au fost comandate aproximativ 34.000 produse, dintre care circa 28.000 din promoția specială de Black Friday. Valoarea aproximativă a comenzilor pâna la ora 10 s-ar ridica la 4 milioane de euro.

Nu doar în online s-a simțit goana după reduceri. În Crângași, la showroom-ul emag, scenele au arătat ca la marile reduceri din SUA. Înghesuiala pe scările rulante și oameni care își dădeau coate pentru a ajunge primii la case.”

De unde vine termenul de Black Friday?….aflați mai multe aici

Super tare, dar eu chiar nu aș merge direct la sediul emag, așa nu, m-aș pierde în mulțime, dar e bine că totuși se mai poate comanda online, dacă nu le pică serverele din nou :P, poate mai fac și eu rost de bani, ce ziceți vă băgați, sau deja ați început să cumpărați la emag, doar azi se poate astfel!!! Have fun shopping, for those who do!!!!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: