România e pe val!!!!!

Mai știți, dacă ați citit cumva :P, că zilele trecute am postat un articol despre campania DE CE IUBEȘTI ROMÂNIA?, i-a uite că azi am aflat de pe site-ul Gândul că afișele acelea drăguțe cu oameni mari din România, etc, etc, au ajuns până la NEW YOrk și Bahrain, care habar nu știu pe undei să fiu sinceră, dar se pare că și pe acolo avem ceva de-ai noștrii. Suuuuper!!

Anca Iulia Ciucur, o româncă stabilită în Anglia, a trimis pe adresa redacţiei gândul o fotografie cu maşina ei, pe care a lipit varianta în engleză a afişului cu Ilie Năstase.

În plus, variantele în engleză ale afişelor campaniei „De ce iubesc România” au ajuns şi la New York, la intrarea în sediul Misiunii Permanente a României pe lângă ONU, după cum se poate observa în această fotografie trimisă de Simona Miculescu.

Pentru mai multe despre această campanie și alte povești ale românilor de peste ocean care au avut grijă să posteze afișele campaniei pe unde au apucat găsiți aici.

Mi se pare foarte tare că această campanie funcționează chiar bine, să sperăm că va funcționa destul de bine în a schimba unele păreri despre țara noastră.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: