Last Dictator Standing

Am descoperit o reclamă foarte tare la un lanț de restaurante fast-food din Africa-de-Sud, aceasta îi aduce împreună pe unii dintre marii foști dictatori.

 

„Lanțul de restaurante fast-food Nando este recunoscut pentru două lucruri: puiul picant și pentru reclamele pline de umor.

Compania a fost premiată pentru stilul inedit de abordare, însă noua reclamă numită „Last Dictator Standing” (Ultimul dictator în picioare) întrece orice limită.

Noua reclamă începe cu Mugabe, prețedintele din Zimbawbe, și un aranjament de cină pretențioasă destinată unui grup de dictatori „apuși”, care aici îi sunt cei mai buni prieteni, scrie Huffington Post.

Putem vedea astfel fanteziile lui Mugabe în care aleargă într-un peisaj idilic cu Gaddafi, face îngeri pe nisip cu Hussein ți karaoke cu Mao, toate pe melodia „Those were the days” a lui Mary Hopkins.

La final, Mugabe este singur și trist la masă. Reclama a fost lansată de Ziua Recunoștinței și are mesajul „În această perioadă a anului, nimeni nu ar trebui să fie singur”. ” Sursa 9am

Cum vi s-a părut reclama? Este comică nu-i așa? Sau nu? mie mi-a plăcut, îs curioasă ce ar fi zis protagoniștii văzând aceasta dacă mai erau în viață.
 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: