Dragostea din tei

Vă mai aduceți sigur aminte de super melodia Dragostea din tei al trupei O-Zone, și stiți foarte bine că această melodie a devenit super populară. Chiar în întreaga lume se auzea, mai ahi mai aha mai ahahah….tralala, si Rihanna a avut la un moment dat ceva din refrenul dragostei din tei. Unde vreau să ajung cu aceasta este că acum cu campania DE CE IUBESC ROMÂNIA, melodia aceasta a trezit iubirea pentru români din partea diferitelor populații ale lumii, și fiecare își transmit laudele și bucuria care le-a adus-o această melodie și implicit astfel imaginea bună față de țara noastră, laude, etc. Datorită acestei melodii întreaga lume a învățat din româneasca noastră.

 

Mai jos aveți un mesaj pentru români din partea unui american care s-a „jucat” cu melodia aceasta și a devenit foarte popular.

Mesajul lui Gary Brolsma pentru români: „Vă mulţumesc pentru că m-aţi sprijinit”

Când a auzit pentru prima dată piesa „Dragostea din tei”, Gary Brolsma tocmai terminase liceul şi îşi luase prima slujbă în New Jersey. „Mi-a plăcut pentru că puteam dansa pe ea. Pentru că mi-a plăcut piesa, am decis să mă înregistrez cântântând şi dansând. Am făcut-o ca să mă distrez, nu mă aşteptam să aibă atât de multe vizualizări. Primul care a văzut-o a fost prietenul meu, Andrew. Reacţia lui a fost: ‘O, Doamne, nu pot să cred! Este atât de amuzant’!”, a declarat Gary Brolsma pentru gândul. Tot prietenul lui i-a spus că versurile sunt în limba română: „Habar nu aveam ce înseamnă. Nu ştiam nimic în română şi nici acum nu ştiu!”, spune americanul căruia i-ar plăcea să viziteze într-o bună zi România. El spune că majoritatea comentariilor la videoclipul său au fost pozitive şi le transmite un mesaj românilor: „Vă mulţumesc pentru că m-aţi sprijinit!”. Piesa i-a schimbat viaţa lui Brolsma, aducându-i celebritate internaţională. O companie i-a cerut să facă un alt videoclip, „New Numa”, de această dată în mod profesionist, în studio. Tânărul a apărut în 2009 într-o reclamă la Geico, iar în 2010 într-o reclamă Vizio la Super Bowl. Sursa Gandul

EEE nu știu cât de mari iubitori sunteți ai acestei melodii de dragoste 😛 dar ideea este că dă bine românilor să zic așa, și a făcut o trupă foarte cunoscută  pe vremea când mai erau împreună, dar în ceea ce privește popularitatea și cunoașterea țării noastre în lume prin intermediul ei…super tare, îi vezi pe toți cum dansează pe melodia aceasta și trimit numai mesaje de bine României. Mie îmi place tare!

Enjoy video-ul de mai sus!

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: