Ce e mai tare decât facebook în materie de XXX?

Nu știam eu de ce tot primesc mailuri de pe un site care știu sigur că nu mi-am făcut cont, cu persoane care ziceau ca vor să fie prieteni cu mine, ca pe Facebook, sau ceva de genul:  „bla bla likes you….”, este vorba de situl BADOO care se spune că ar fi varianta Facebook pentru persoane care cauta parteneri pentru relatii mai „deosebite”.

Ia te uită că am citit despre acest BAdoo că ar fi ajuns la numărul de 130 de milioane de utilizatori, normal că este comparat în acest caz cu draguțul Facebook, cine ar fi zis!

Aproximativ 85.000 de utilizatori spun că și-au găsit un partener prin intermediul acestei rețele, scrie Daily Mail.

Badoo este disponibil în 30 de limbi diferite și acoperă 180 de țări.

Cele mai multe servicii oferite sunt gratis, la fel ca în orice rețea de socializare, dar există și posibilitatea de a plăti, pentru a fi trecut în rândul persoanelor mai “interesante”, crescând astfel și sansele de a găsi un partener. – câtă exclusivitate 😛 !

Aaa și am mai aflat că situl ar fi creat de un rus..ce interesant.

Nu știam exact despre ce e vorba în această rețea de socializare înainte să aflu aceste informații, credeam că e doar o altă rețea de socializare care încearcă să se mențină pe piață. Offf și câte mailuri mai primesc de la ei….nu știu cum de ne pot găsi așa fără să facem cont…prea multă hackereală de adrese mail!!!! Nu cred că am deschis vreun mail de-al lor până acuma…sper, din câte știu….oricum pentru cei care nu-și găsesc parteneri în lumea reală, este un site foarte bun cred. Se înscriu zilnic 125.000 de uitlizatori acolo….oh man!!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: