Expoziție de nori

Ce ar fi dacă am putea realiza un afiș cu o invitație la o expoziție mai inedită? Ca și expoziție de nori…ar fi poate mai multe înșelesuri la acest titlu, dar credeți că ar atrage oameni la acest eveniment,  dacă am concepe un astfel de eveniment ca și muncă de relaționist? poate exagerez eu cu o astfel de idee, dar poate nu, pentru că știu că totul ce este nou și nebunesc poate atrage lumea.

 

Să ai invitați îngeri, poate chiar am face pe cineva să arate așa și să plutească…cred că ar ieși super, poate chiar mă gândesc pe viitor la un astfel de proiect, expoziție de nori și petrecere cu îngeri….dar poate în sens mai realistic 😛 Și da locația ar fi cerul, adică în aer liber…..

Nu știu ce veți crede despre acest post al meu dacă îl veți citi (sper), dar a fost doar o idee care mi-a trecut prin cap și m-am gândit să o împărtașesc, poate cine știe se va face ceva pe viitor în sensul ăsta, eu sincer aș vrea să merg la un astfel de eveniment.

Ideea mi-a venit de la un mic afiș care l-am conceput la seminarul de elaborare a produselor P.R. pe calculator, care l-am avut săptămâna trecută și vi-l prezint mai jos, nu e mare lucru, dar m-a inspirat pentru acest post.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: